2011. május 5., csütörtök

Most segíthetsz segíteni :)

Essoval, aki a kuktám, gondolkodtunk. És a következöre jutottunk: amint lesz 25 követönk és/vagy 50 Facebook "like"-unk, elmegyünk a helyi kutyamenhelyre és 1-2 zacsi Pedigreevel meglepjük az ottani kutyusokat. Hogy Ök is lakjanak jól. Elözmény: Essonak nem véletlenül ez a neve. Egy benzinkúton fogták be két tesójával együtt, így mindegyikük egy-egy benzinkút nevét kapta. Mi pedig kutyust szerettünk volna. Elmentünk egy nem túl közeli menhelyre és ott bukkantunk rá. Tesóit már örökbefogadták, úton voltak Németországba, így magányosan és szomorúan tengedte napjait az árvaházban. Kérdés nem volt, hogy  nekünk Ö az IGAZI! Azóta hármasban megyünk mindenhova...
Kérlek, add tovább, hogy ez minél hamarabb megvalósuljon!

UPDATE! Nemrég jutott eszembe, hogy még nem számoltam be arról, hogy melyik menhelynek, mit is vittünk. Szóval, az  AAAAMoita (Associação dos Amigos dos Animais Abandonados da Moita), azaz az "Elhagyott Állatok Barátainak Moita-i Szövetsége"-re esett a választásom. Nagyon sok árva kutyusról gondoskodnak, szinte csak adományokból. Ezért hozzájuk vittük el a csomagot, amiben 10 kg Pedigree szárazeledelt, 1 pórázt, 1 nyakörvet és egy plédet pakoltam. Nem sok, de azért 1-2 kutyusnak 1 napi élelméhez hozzájárultam. Nagyon sok kutyus vár gazdira a menhelyeken, vannak fajtatiszták és gyönyörüséges keverékek is, akik alig várják, hogy szeretö otthonra találjanak. Aki teheti, fogadjon örökbe és ne vásároljon kutyát!

Esso a menhelyen...




 ...és a tengerparton!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki kutyus :) Szerencsés, h ilyen jó gazdira talált :)
    Lájk ment

    VálaszTörlés
  2. Nekem is egy tündéri menhelyi kutyusom van, aki ha nem is a főzésben, de a takarításban bármikor besegít, ha valami leesne a konyhapultról...:)

    VálaszTörlés
  3. Már csak 1 követő hiányzik;)HAJRÁ!

    VálaszTörlés
  4. Köszi Adél, köszi Édes :) Talán holnap meg is lesz és akkor hétvégén megyek a boltba!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...